Om Garnstuen


Garnstuen i Åsane er en tradisjonsrik butikk som siden tidlig på 80-tallet har forsynt strikkeglade kunder med både garn og inspirasjon. Fra 1. januar 2017 ble Garnstuen overtatt av nye eiere, som med stor iver skal videreføre både tradisjon og inspirasjon.

De nye eiere er søstrene Annicke og Silje, som med dette gjør hobbyen om til et levebrød.

Igjennom 2017 vil enkelte ting endre seg, både igjennom en oppgradering av butikken, og ved en utvidelse av dagens sortiment. Dette gjør vi litt etterhvert, slik at vi kan ta med oss det beste fra det som Garnstuen er kjent for, -og samtidig fornye oss. Nytt i 2017 er nettsiden du sitter og leser på akkurat nå, samt en facebookside der vi vil forsøke å formidle både inspirasjon og informasjon.

Som tidligere finner du hele sortimentet fra Sandnes garn og har utvalgte garntyper fra House of Yarn/Dale, Viking, Permin, Schachenmayr, samt stort utvalg av strikkepinner og knapper i alle farger.

Igjennom god service, gode produkter og et rikholdig utvalg håper vi at både nye og eksisterende kunder finner veien til oss, og finner inspirasjon til små og store strikkeprosjekter.

Vi har strikkekafé hver tredje torsdag, fra kl 18.00 – 20.00, da er alle hjertelig velkommen til sosialt samvær, en kopp kaffe og noe å bite i. Strikkekafé blir arrangert i samarbeid med Tertnes kvinne- og familielag.